Restaurant L’Estany

Restaurant L’Estany, chef Joan Serra (Villa Paulita).
Podrà gaudir de la cuina més exquisida, caracteritzada pel perfecte maridatge entre l’avantguarda més deliciosa i els sabors més tradicionals presidits pels ingredients locals i gaudint d’una esplèndida panoràmica sobre el llac de Puigcerdà.
No es tracta només del nivell gastronòmic del lloc. Aquesta simplement ja es suposa, “il va de soi “, com dirien a tan sols uns pocs quilòmetres de Puigcerdà.
En aquest cas, el que no té preu, per exemple, és el gran finestral a través del qual es gaudeix d’una esplèndida panoràmica del llac de Puigcerdà. O la coberta, suportada per grans bigues de fusta que evoquen l’origen com cavallerisses de l’edifici.
En aquest sentit, no és més que un d’aquests espais que són perfectes perquè en el fons són una bella metàfora del que contenen: aquí, la fusió del vell i del nou, de tradició i innovació. L’essència de l’esperit FUENSO. Així, no és difícil delectar-se amb aquesta exquisida i reconeguda cuina que exemplifica el maridatge entre l’avantguarda i el millor d’uns sabors autòctons que no en va, han superat la prova del temps.
Prepara’t per a una experiència d’exploració dels camins de la tradició a través de la mentalitat creativa!
> Consulta tota la informació, preus, horaris, etc.. al web de Villa Paulita (preus especials per als clients de la Torreta del Llac)

 

HVP-Restaurante-Senzone2 restaurante-puigcerda-villa-paulita2 restaurant_225 restaurant_2